OPLELA PO LJUBAVNOM TROUGLU! Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku: Nek pokaže malo dostojanstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 21:56

OPLELA PO LJUBAVNOM TROUGLU! Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku: "Nek pokaže malo dostojanstva"

Otkrila šta je najviše nervira!

Bivša zadrugarka Jelena Pešić vešerašnji je gost u emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, pa je otkrila šta tačno misli o odnosu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a u jednom trenutku dotakla se i Aleksandre Nikolić.

- Ja gotivim Maju, jer smo ona i ja ostale jako dobre posle "Zadruge", i ja znam kakva je ona kao čovek i zato je gotivim i volim, ne podržavam ovo njeno ponašanje, ove njene nervne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slomove, volela bih da je drugačija, da je srećnija, ali ona je prosto takva - započinje Pešićeva.

- Najviše što me nerivra je što Janjuš njoj ispod pokrivača priča jedno, ona kao žena koja voli se uhvati za to, onda Janjuš za stolom priča drugo i to nju remeti i tera je da pravi ovakav haos - zaključuje Jelena.

Pešićeva se u jednom trenutku dotakla i Aleks i rekla da joj se ona uopšte ne dopada.

- Janjuš i Aleks su mi totalno nezanimljivi. Da nema Maje, oni bi bili kao da ne postoje. Mislim da se Aleks gubi i ne sviđa mi se njeno ponašanje, zna kakva je Maja, vidi šta Janjuš priča i radi... Imam osećaj kao da juri za Janjušem. Nek pokaže malo dostojanstva - ispričala je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.