OPKLADA OD 10.000 EVRA? Filip Đukić SMUVAO Ivu Grgurić da bi ZARADIO NOVAC?  A ovo mu je CILJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 17:44

OPKLADA OD 10.000 EVRA? Filip Đukić SMUVAO Ivu Grgurić da bi ZARADIO NOVAC? A ovo mu je CILJ!

"Scene gde plače su nas iskreno nasmejale...!"

Filip Đukić i Iva Grgurić su započeli rijaliti vezu, nakon spekulacija na ni jedno ni drugo ne mogu da opstanu bez partnera u rijalitiju, jer su navodno veze u rijalitiju najbolji put do opstanka.

Filip je navodno ušao u vezu sa Ivom, zbog opklade vredne 10.000 evra, a cilj mu je da proširi svoj biznis sa tetoviranjem.

- Filip je nakon rijalitija "Farma", svaki dinar zarađen spiskao na noćni život, izlaske, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << alkohol i stvari koje mu nisu služile ničemu. Njegovi roditelji su ga upozorili, da će, ako tako nastavi, završiti kao prosjak, jer ne zna da racionalno troši novac. Kada je ušao u "Zadrugu", video je da može lepo da zaradi od honorara. Načuli smo da je najmanji nedeljni honorar tamo 400 evra, što znači da neko mesečno može da zaradi minimalno 1.600 evra. Filip je motivisan zaradom ponovo ušao u "Zadrugu", jer smatra da je to najbrži način stizanja do keša. - kaže izvor za pomenute medije.

😍😍😍 @ivagrguricmakedonija

A post shared by F&I (@filip.iva.ljubav) on May 19, 2020 at 4:25am PDT

- Smešno je što ljudi misle da će Iva i Filip opstati napolju. Filip se opkladio jedne večeri, da će ako smuva rekordan broj devojaka i sa jednom opstane do kraja dobiti 10.000 evra kao poklon od lika koji je zainteresovan, za saradnju sa njim oko studija  za tetoviranje. Žao mi je ove Hrvatice, na nju se obrušilo sve. Mada, smatram da je ona inteligentna i da se buni i svađa sa njim kada primeti nke nelogičnosti u njegovom ponašanju. - kaže izvor i dodaje:

🙈🙈💏 #ivagrguric #filipdjukic

A post shared by F&I (@filip.iva.ljubav) on May 3, 2020 at 10:34am PDT

- Filipu nije bitno koju će da smuva od devojaka, bitno je samo da smuva. Znam pouzdano da se ni za jednu devojku nije cimao, te su svene u kojima plače nas iskreno nasmejale, jer znamo šta je fora i njegov cilj. Ako ne pobedi u opkladi, moraće opet u "Zadrugu 4" - završava izvor.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.