OPET SE UDAJE!? Kaja Ostojić se tri puta RAZVODILA, a sad je sada javno PROGOVORILA o novom braku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 18:00

OPET SE UDAJE!? Kaja Ostojić se tri puta RAZVODILA, a sad je sada javno PROGOVORILA o novom braku!

Srećno zaljubljena u fudbalera!

Katarina Kaja Ostojić poslednjih meseci uživa u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kako je sveže razvedena od belgijskog di džeja Džuniora Džeka, mnogi fanovi očekuju da se ponovo uda.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on May 4, 2020 at 6:40am PDT

Pevačica Katarina Kaja Ostojić na jednom beogradskom splavu došla je u pratnji svog dečka.

Kaja je, naime, u beogradski život izvela svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dragog, ali on nije hteo da daje izjave za medije, jer kako ona kaže, on voli da priča samo o sportu.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on May 19, 2020 at 11:10am PDT

Na pitanje, da li će ponovo stati na ludi kamen, ili to vešto izbegava, s obzirom na to da se već tri puta razvela, Kaja je imala samo jedan odgovor.

- Ja sam u fazonu da nikad ne kažem nikad, jer kad kažem obično se desi suprotno - istakla je pevačica, a šta je još otkrila o svojoj novoj ljubavi Kaja je rekla:

- Ne bi da pričam o našem intimnom odnosu, u Beogradu mu se najviše sviđam ja - našalila se pevačica pa dodala:

- Ne živimo zajedno ali se ne odvajamo sticajem okolnosti provodimo dosta vremena zajedno, takođe je i moja ćerka bila sa nama zaključila je Kaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.