OPET NAPADA! Željko Šašić: Lukas je KRIV za moj LOŠ ODNOS SA ĆERKOM!

Izvor: Svet, 15.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET NAPADA! Željko Šašić: Lukas je KRIV za moj LOŠ ODNOS SA ĆERKOM!

Željko Šašić kaže da ima bolji odnos sa ćerkom Sofijom otkako se njegova bivša supruga Sonja rastala od Ace Lukasa. Pevač godinama nije imao nikakav kontakt sa naslednicom, ali su u poslednje vreme počeli i da se viđaju, što njega veoma raduje.
Željko veruje da je do ove pozitivne promene došlo od kada Lukas nije prisutan u Sofijinom životu.
– Ne želim da verujem u to da mi je bolji odnos sa Sofijom otkako Sonja nije sa Lukasom, ali neki put pomislim da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tako jer je činjenica da se u poslednje vreme bolje slažemo.Uveren sam da će biti sve to još bolje kako Sofija raste. Sada se i viđamo, a to je veliki pomak – kaže Šašić.

On ističe da je svestan da treba da prođe dosta vremena kako bi se sve vratilo u normalu, ali da je on spreman na sve samo da sa naslednicom ima lep odnos.

– Još nije to kako treba, doduše, i ona je u tim tinejdžerskim godinama… Teško je zakrpiti sada tih nekoliko godina kada je došlo do prekida naše komunikacije. Ja ću kao otac i iskusniji morati da progutam neke stvari i da ne kažem o drugoj strani sve što mislim. To će biti mađioničarski trik, ali daću sve od sebe –iskren je Željko.
Pevač tvrdi da mu nije bilo nimalo lako dok je bio odvojen od jedinice, ali da nju ni za šta ne krivi.
– Sofija je tada bila devojčica i pokušavam da ukapiram ceo taj ambijent i okruženje u kom je ona živela. Pokušaću u budućnosti da joj objasnim da mi je bilo veoma teško zbog svega – priča Šašić i napada svoju bivšu suprugu Sonju:

– To su takve žene, nažalost. Znam da sam ja uvek bio korektan prema njima, Sofiji i Sonji. Ova druga je bila verovatno ostrašćena zbog odnosa sa njenim prethodnim mužem.
Šašić napominje da mu je bilo izuzetno teško da gleda po medijima kako njegovoj naslednici Aca glumi većeg tatu od njega samog.
– Šta mislite kako mi je bilo da gledam svoju ćerku kako joj Lukas glumi oca? To je sve režija njegove i moje bivše žene, u koju sam nažalost i ja morao da budem upleten. Oni su toliko lagali u vezi sa mnom da sam počeo knjigu da pišem. To je bila najbolja odstupnica da izađem iz sapunice koju su oni započeli –zaključuje Željko.

SvetPrintscreen
The post OPET NAPADA! Željko Šašić: Lukas je KRIV za moj LOŠ ODNOS SA ĆERKOM! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.