OPET NA STUBU SRAMA: Anđela Đuričić ne sme da prođe gradom od stida: Bukvalno je omražena

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 15:55

OPET NA STUBU SRAMA: Anđela Đuričić ne sme da prođe gradom od stida: "Bukvalno je omražena"

Ipak, ima i onih koji su uz nju.

Starleta, bivša zadrugarka i voditeljka Anđela Đuričić imala je vrlo neobičnu rijaliti sudbinu - od omiljene zadrugarke do one koju svi napadaju. Sirena iz Đenovića pokušava da obnovi svoj život nakon svih padova koje je doživela u Zadruzi 6. Započela je voditeljsku karijeru, te kako sam ističe, dosta radi.

Ipak, repova prošlosti ne može lako da se oslobodi.

Dosta se spekulisalo da li je Anđela poželjna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Herceg Novom, budući da joj porodica tu živi, a bivša zadrugarka Sofija Una Manić ostala je šokirana kada je čula kakvo mišljenje meštani iz starletinog mesta imaju o njoj.

Naime, Sofija je iznela tvrdnje da Anđela nije poželjna u Herceg Novom, te da ne sme da kroči bilo gde, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

- Anđela, bukvalno je omražena, gde god da sam se pojavila, bukvalno je ne vole, u bilo kom kafiću. Gde god da sam prošla ovuda, ne sme da prođe ovde, kroz Herceg Novi - izjavila je Sofija Una, a prenosi Republika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE SME DA PROĐE KROZ HERCEG NOVI" Anđelu Đuričić nakon skandala u rijalitiju meštani ne mogu očima da vide: "BAŠ JE OMRAŽENA"

Izvor: Blic, 31.Jul.2023

Crnogorska starleta Anđela Đuričić tokom boravka u Zadruzi 6 rasturila je Zvezdanu Slavniću vanbračnu zajedni sa Anom Ćurčić, zbog čega je dobila veliku osudu naroda, ali i njenih sugrađana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.