OPET DRAMA U ZORU! Pomirenje NIJE USPELO, Car BESAN KAO RIS nakon OVIH reči napustio hotel!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2021, 10:37

OPET DRAMA U ZORU! Pomirenje NIJE USPELO, Car BESAN KAO RIS nakon OVIH reči napustio hotel!

Definitivno kraj?

Taman kada je delovalo da se neviđeni haos između Dalile i Cara, koji je počeo još juče smiruje, oni su ponovo uspeli da se posvađaju, te je Car opet napustio hotel, drugi put od jutros!

- Reci mi zašto si se išla muvati sa drugim likom, terala si mi inat, zbog sedenja sa Đedovićem, objasniću ti ja danas neke stvari, i onu reakciju a naročito ono sinoć. Ovo je poslednje što sam ti rekao, bilo bi pošteno da više jedno drugo ne diramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada, objasniću ti sve danas - govorio je Car.

- Ovi što su mi pričali šta si bila i šta si radila. Danas sam te ljubio pet minuta i taman sam bio miran. Nisi svesna, sad ću se tek sprdati - obećao joj je Car.

Potom je uzeo svoje stvari i napustio hotel, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.