OPERISANA KIJA KOCKAR: Zbog tri tumora podvrgnuta hirurškom zahvatu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPERISANA KIJA KOCKAR: Zbog tri tumora podvrgnuta hirurškom zahvatu

Nedavno je napipala kvržice na dojci.

Kija Kockar jutros je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju.

Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", Kija Kockar, nedavno je napipala kvržice na dojci, nakon čega je ustanovljeno da je reč o tumoru zbog čega je jutros operisana, piše Blic.

SLOBA, LUNA I KIJA PONOVO: Zadrugar koji je SINOĆ izbačen otkrio NAJVEĆU TAJNU druge sezone! (VIDEO)

Kija je, inače, u knjizi koju je objavila pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko nedelja opisala trenutak kada je saznala da ima zdravstveni problem.

LUNA ZALJUBLJENO GLEDA U DAVIDA: Đoganijeva ovaj put NIJE USPELA da sakrije koliko je LUDA za njim!

- Dogodilo se to da sam sasvim slučajno napipala neke kvržice na grudima. Nije mi bilo svejedno jer znam da to može značiti mnogo toga. Odmah sam zakazala pregled kod mog doktora i ultrazvuk je pokazao da imam tri tumora. Usledio je i niz drugih pregleda. Uskoro ću imati hirurški zahvat koji će pokazati da li su tumori benigni ili nisu - piše u Kijinoj knjizi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPERISANA KIJA KOCKAR: Zbog tri tumora podvrgnuta hirurškom zahvatu

Izvor: Press, 05.Nov.2018

Kija Kockar jutros je operisana na Institutu za onkologiju i radiologiju. . Pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge", Kija Kockar, nedavno je napipala kvržice na dojci, nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.