OPERISANA JE: Pogledajte kako Dušica Jakovljević izgleda sa korigovanim NOSEM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 21:55

OPERISANA JE: Pogledajte kako Dušica Jakovljević izgleda sa korigovanim NOSEM! (FOTO)

Spojila lepo i korisno!

Voditeljka rijalitija "Zadruga", Dušica Jakovljević tokom današnjeg dana podvrgla se operaciji nosa.

Pre same intervencije poznato TV lice oglasilo se putem društvene mreže Instagram i zatražilo podršku od svojih pratilaca (detaljnije OVDE).

Dušičina operacija protekla je uspešno, a ona je odmah nakon intervencije iskoristila priliku da se oglasi na pomenutoj društvenoj mreži.

- Hvala svima na podršci, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspeli smo - napisala je uz fotografiju voditeljka uz fotografiju na kojoj je sva u zavojima.

Podsetimo, Jakovljevićeva već duže vreme muku muči sa sinusima, a u sklopu ove intervencije je rešila da ujedini lepo i korisno.

- Bila sam toliko preplašena, ali ne od operacije. Smučili su mi se bolovi koje sam trpela, sve intervencije koje sam imala. Rešiću problem disanja, a i moj nosić će biti lepši nego što je bio - rekla je ona pre operacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.