OPERACIJA JE RAĐENA ODMAH POD OTOKOM, zašiveno za donji kapak - Ana Ćurčić i Nataša Šavija o brutalnom prebijanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 07:29

OPERACIJA JE RAĐENA ODMAH POD OTOKOM, zašiveno za donji kapak - Ana Ćurčić i Nataša Šavija o brutalnom prebijanju

"Jako je teško raditi generalno pod otokom peraciju!"

Starleta Nataša Šavija je nedavno optužila bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je pretukao na jednoj svadbi gde mu je ona bila pratnja i da joj je navodno tom prilikom naneo teške telesne povrede.

Stefan Karić je zbog toga bio u pritvoru mesec dana, ali je nakon izjava pred tužilaštvom pušten kući.

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica Zadruge 6, držala je lajv sa Natašom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šavijom u kojem su pričale o nemilom događaju, a tom prilikom je starleta otkrila i da je početkom meseca očekuje nova operacija koja će joj ispraviti oko, budući da je deformisano u odnosu na drugo zbog preloma jagodične kosti kako je i sama navela.

U pomenutom lajvu je Šavija otkrila i da je bila u pitanju hitna operacija, kao i da je intervencija rađena pod otokom, te da je zato došlo do komplikacija:

- Kada imaš operaciju? - pitala je Ana.

- Oko prvog, da. Tako nešto - rekla je Nataša.

- Mislim rekli su mi da bi trebalo da se vrati ovo sve, da je tu neki, da, kad je šiveno unutra da je zakačentaj donji kapak. - govorila je.

- Da, pa je povuklo - rekla je Ćurčićeva.

- Pošto je pod otokom rađena ta prva operacija, s tim što je jako teško raditi generalno pod otokom, trebalo bi da bude dobro posle te operacije, ali nemam pojma - rekla je starleta.

- To će sve da bude okej - rekla je Ana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.