OPERACIJA JE JEDINI SPAS! Lekari su mu rekli da će USKORO UMRETI! Poznati voditelj se BORI ZA ŽIVOT

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 19:19

OPERACIJA JE JEDINI SPAS! Lekari su mu rekli da će USKORO UMRETI! Poznati voditelj se BORI ZA ŽIVOT

"Lekari kažu da sam morbidno gojazan i da moram na dijetu, a ja sam zavistan od hrane."

Posledice karantina osetio je i engleski pisac, muzičar i TV ličnost, Džejms Ardžent. On kaže da se toliko ugojio za vreme karantina, da više ne može ni da veže pertle.

Kaže da su ga lekari upozorili da će "uskoro umreti", ako se ne reši viška kilograma koji je nabacio zbog pandemije i karantina. Džejms je u toku karantina došao do težine od 165 kilograma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- To je jedan začarani krug. Tačno godinu dana sam slobodan od zavisnosti od pića i narkotika, ali sam nabacio kilažu. To je u početku bilo zanemarljivo, ali mene je bilo sramota da izađem, pa sam umesto toga sedeo kod kuće i tešio se hranom i evo me danas - kaže Džejms i dodaje:

Објава коју дели James "Arg" Argent (@real_arg)

- Ne želim da umrem. Operacija smanjivanja želuca mi je jedina šansa da preživim. Kad vidim svoje slike, rasplačem se. Pre neki dan sam morao da zamolim svog menadžera da mi veže pertle jer ja ne mogu. Lekari kažu da sam morbidno gojazan i da moram na dijetu, a ja sam zavistan od hrane. Operacija mi je jedini spas - kaže on medijima.

Објава коју дели James "Arg" Argent (@real_arg)

Pisac se u međuvremenu podvrgao vežbanju, a sa svojim pratiocima na Instagramu redovno deli novosti kad je kilaža u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.