OPASNO MNOGO SE OTVORILA: Evo šta je Zorica Brunclik kupila Šabanovoj unuci za njeno krštenje... VAU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNO MNOGO SE OTVORILA: Evo šta je Zorica Brunclik kupila Šabanovoj unuci za njeno krštenje... VAU

Sjajna je!

Među prvima je na proslavu krštenja male Eme, ćerke Ilde Šaulić, došla kuma Šaulićevih Zorica Brunclik , sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Njih dvoje su spremili specijalan poklon za slavljenicu.

- Emi želimo svu sreću u životu, a na dar smo joj doneli nešto posebno što će verovatno čuvati čitavog života - rekla je Zorica.

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Sep 3, 2017 at 2:21am PDT

- Doneli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo joj brilijant koji menja boje. Večeras želimo lepo da se provedemo, a ja moram da se pohvalim da sam smiršala pet kilograma, i još uvek sam na dijeti. A snimam i nove pesme, tako da ću uskoro iznenaditi svoju publiku - ispričala je za Pink.rs Zorica Brunclik.

A post shared by Zorica Brunclik (@zorica_brunclik_zoka) on May 14, 2017 at 5:07am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UKLJUČILA SE I NJENA MAMA: Za moju ćerku se svi kačite, otkači se od njih što pre

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017

Roditeljsi se nastavlja...Miljanina mama se uključila u program i napravila haos...Nakon što su ona i Đus pevali u duetu, mama poznate Nišlijke je imala svoj komentar...OPASNO MNOGO SE OTVORILA: Evo šta je Zorica Brunclik kupila Šabanovoj unuci za njeno krštenje.. VAU..- Za Miljanu se svi kače,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.