OPASNO - BACIO GA NA ZEMLJU: Posle povratka iz POLICIJE Kristijan uradio nešto opasno - mora da izađe iz bele kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 22:52

OPASNO - BACIO GA NA ZEMLJU: Posle povratka iz POLICIJE Kristijan uradio nešto opasno - mora da izađe iz bele kuće

Evo šta su radili...

Kristijan Golubović je kako je i sam rekao, napustio rijaliti program "Zadruga" u jutarnjim časovima današnjeg dana, a po reakcijama ostalih zadrugara, svi su se prilično zabrinuli kada su videli da ga nema u rijalitiju.

On je po povratku u Imaginarijum ispričao šta se tačno dogodilo, a jedna onih koji su se najviše zabrinuli za Golubovića, bila je i Miljana Kulić.

On je tada otkrio da ga je uhapsila policija i da se to navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodilo zbog nekog starog slučaja.

Posle toga on se vratio u rijaliti i krenuo je da vežba sa Čorbom koreografiju za sutrašnje takmičenje. Sa obzirom na to da je njihova koreografija jako zahtevna oni su se osamili i krenuli da vežbaju u Rajskom vrtu.

Kolutovi su bili sastavni deo njihovog nastupa, a tokom vežbanja njihove koreografije Kristijan je u jednom momentu oborio Čorbu na pod dok ga je ovaj preskakao.

Mnogi fanovi popularnog rijalitija su se zabrinuli ali sva sreća Čorba je bio dobro.

Kako je sve to izgledao možete pogledati u snimku ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.