OPASNICA JE TEŽAK FOLIRANT! Anita pokazala da Matoroj radi iza leđa - skliznula je na sitnicama?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 17:31

OPASNICA JE TEŽAK FOLIRANT! Anita pokazala da Matoroj radi iza leđa - skliznula je na sitnicama?

Mnogi su joj zamerili taj postupak!

Tokom jučerašnjeg dana su venčanje za prijatelje i to u Kraljevu, upriličili Nenad Aleksić Ša i Vanja Aleksić, a među mnogobrojnim zvanicama su bile i Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, takođe novopečeni bračni par.

One su bile među najveselijim gostima, što je i donekle ločigno, a Anitu su mnogi osudili jer je stajala u redu za hvatanja bidermajera, obzirom na to da je sveže udata.

Anita se sad oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na storiju na društvenoj mreži Instagram i objasnila sve.

- U redu za bidermajer sam bila samo zato što sledi najjača svadba ikada... Opustite se - napisala je Anita i tagovala Matoru.

Reklo bi se da Anita ne mari za ovakve zlurade komentare, jer je ljubav koju oseća prema Matoroj toliko jaka da ih ništa ne može uzdrmati.

Takođe, reklo bi se i da Matoroj ovo ne smeta, jer je najvažnije da su se lepo zabavile na venčanju njihovog prijatelja.

A potom je usledio i još jedan komentar na konto toga da je Anita folirantkinja.

- Ova Anita, opasnica je težak folirant - glasio je komentar jedne ogorčene pratiteljke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.