OPASNICA: Dorotea se kupala, sevnule gole si*e, a onda je TUŠEM radila OVO tamo dole! (HOT FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNICA: Dorotea se kupala, sevnule gole si*e, a onda je TUŠEM radila OVO tamo dole! (HOT FOTO)

Bez ustručavanja...

Nakon Stanije Dobrojević, u kupatilu je završila i Dorotea Jovanović koja se istuširala pre spavanja. I ova ukućanka pokazala je čime raspolaže, kao što je to učinila i Stanija Dobrojević samo nekoliko minuta ranije.

Mislite da su danas kupaći VULGARNI? Kad vidite šta se nosilo PRE POLA VEKA, promenićete stav! (VIDEO)

Kada se Stanija kupala nekoliko ukućana bilo je zajedno sa njom u ovom delu "Zadruge", međutim kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Dorotea tuširala niko nije bio sa njom. Jovanovićeva je iskoristila trenutak kako bi maksimalno uživala.

U jednom momentu Dorotea je zapalila cigaretu, a zatim je tuš spustila na svoje intimne regije i tako stajala nekoliko sekundi.

Eksplicitne slike možete pogledati na linku OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DO SAD NEZABELEŽENO: Veliki šef kaznio njih 17-ORO! Šok i neverica! Nema tolerancije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2019

Ko bi rekao da će se ovo dogoditi....Tokom prepodneva stiglo je pismo Velikog šefa u Belu kuću, zbog kojeg su zadrugari odmah poskakali iz kreveta. Ovonedeljni vođa Suzana Perović pročitala je pismo ukućanima, a ono se odnosilo na još jednu kaznu zbog nepoštovanja pravila rijaliti programa...Mislite...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.