OPAAA! ISPLIVALO: ĆERTIĆ JOJ SLAO PORUKE PRE ZADRUGE! Ona pozvala da se OBJAVE PREPISKE, a on POBESNEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2022, 17:21

OPAAA! ISPLIVALO: ĆERTIĆ JOJ SLAO PORUKE PRE ZADRUGE! Ona pozvala da se OBJAVE PREPISKE, a on POBESNEO

Haos za crnim stolom!

Ivana Šopić je dala reč i Urošu Ćertiću kako bi otkrio da li Aleksandra Nikolić ima simpatije prema njemu, kao što je Miljan to napomenuo.

- Činjenica je da njih dve igraju rijaliti, činjenica je da je Bilalu poslala čokoladicu. Ja tebe jesam podržavao, njemu sam prebacivao što te stalno spominje iako razumem da si devojka od pobednika i da ga to nervira. Ali, ovoga puta, verujem Bilalu... Vas dve preterujete i non stop nešto igrate, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada ste se zaigrale, izgubile ste se... - govorio je Uroš.

- Ne kažem da me gledaš, ja tebe poštujem. Možete Maju da mrzite, ali ovde samo ona može da igra igru deset meseci... Dejan može, ali vas dve ne... - dodao je.

- Miljan je rekao da se vidi da te gleda, da li si ti to primetio? - pitala je voditeljka.

- Svestan sam ja ko sam i kako izgledam. Ovde 90% devojaka bilo sa mnom... Aleksandra ti si neko ko se malo zaigrao - odgovorio je Ćertić.

- Ti seljančuro sa vašara, prestani da dobacuješ - viknuo je Uroš.

- Slađana, pokaži sve poruke koje mi je slao! - vikala je Sanja.

- Neka pokaže, ti si za mene uvek seljačura, ali sam hvalio tvoja izlaganja jer su fenomenalna! Kakva ti je to haljina koju je Dragana Mirković nosila u Južnom Vetru - dodao je Uroš.

- Vas boli Dejan! To je ono što niko ne može da sakrije - urlala je Sanja.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"OSTAVIĆE ME DEJAN!" Aleksandra se gušila u suzama zbog SVOG PONAŠANJA sa zadrugarima "Da li si ga PREVARILA?"

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2022

Čokoladica je pokvarila sve!..Aleksandra Nikolić, doživela je emotivni brodolom nakon razgovora sa Milicom Veselinović i saznanju da joj niko ne veruje...Setila se Dejana Dragojevića i uplašila kako to njemu može da izgleda u spoljnjem svetu, te je u strahu da ne pomisli da će opet biti izdan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.