OPAA, SEVNULA GU*A CECINE ĆERKE! Anastasija obukla TANGICE, pa pozirala pred ogledalom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPAA, SEVNULA GU*A CECINE ĆERKE! Anastasija obukla TANGICE, pa pozirala pred ogledalom! (VIDEO)

Opasna je nema šta...

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović je i sama već uplovila u muzičke vode. Anastasija Ražnatović je razvila sasvim drugačiji pravac od slavne mame, ali je takođe imala mnogo uspeha.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Kako to obično biva sa javnim ličnostima, poprilično je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često objavljuje najrazličitije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari, kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života.

Ovaj put je Anastasija počastila sve svoje pratioce vrelim snimkom u bikiniju, ali se prava "poslastica" našla na kraju samog snimka. Kada se Ražnatovićeva okrenula, sevnula je gu*a u tangicama.

Evo kako je to izgledalo:

Anastasija pokazala guzu... pic.twitter.com/4txk0xOmgJ

— glziv (@glupostziva) August 1, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.