OPA, ovaj SUSRET niko nije očekivao: Anđela Đuričić se sastala sa BIVŠIM zadrugarom, on razvezao jezik pa otkrio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 10:01

OPA, ovaj SUSRET niko nije očekivao: Anđela Đuričić se sastala sa BIVŠIM zadrugarom, on razvezao jezik pa otkrio OVO

Njih dvoje imali su brojne svađe i sukobe, te se svi pitaju da li ovo znači da je došlo do pomirenja između njih dvoje ili bar do nekog oblika razumevanja.

Bivši zadrugar Ivan Marinković poznat je kao osoba koja nema dlake na jeziku, te redovno iskazuje svoj stav o aktuelnim temama. On je na svom Instagram profilu upitan o susretu sa njegovom bivšom cimerkom Anđelom Đuričić.

Na iznenađenje mnogih, Ivan je otkrio da su se njih dvoje zaista sreli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da je njegovo mišljenje o njoj sada veoma pozitivno.

- Sreli smo se, sve je okej, radi na sebi - napisao je Marinković na svom Instagram storiju

Da li ovo znači da je došlo do pomirenja između njih dvoje ili bar do nekog oblika razumevanja, ostaje nam da ispratimo.

Ivanovo priznanje da Anđela radi na sebi može ukazivati na to da je ona u procesu ličnog razvoja i promene, što je često tema koja privlači pažnju javnosti. Njegove reči su možda i signal drugima da je vreme za novi početak ili da je moguće promeniti mišljenje o nekome kada se stvari sagledaju iz drugačije perspektive.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.