OPA, VISOKO JOJ ZADIGAO SUKNJICU! Isplivala vrela fotografija Takija i mlade zadrugarke - SEVAJU GOLE BUTKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 08:54

OPA, VISOKO JOJ ZADIGAO SUKNJICU! Isplivala vrela fotografija Takija i mlade zadrugarke - SEVAJU GOLE BUTKE

Marinković otkrio detalje odnosa sa poznatom zadrugarkom.

Najpoznatiji rijaliti otac Taki Marinković privatno se druži sa mnogim poznatim facama,a neretko se povezuje sa brojnim zgodnim damama sa javne scene, prvenstveno zadrugarkama i drugaricama njegove ćerke Maje Marinković.

Starleta ima mnoge zgodne drugarice, koje lako padaju na Takijevu harizmu.

Takođe, njegov odnos sa Sofijom Unom Manić se često komentariše, te se spekuliše da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u intimnim odnosima.

Međutim, Taki je sada odlučio da otkrije istinu o njihovom odnosu. On je na svom Instagram profilu podelilo fotografiju na kojoj je Sofija Una podigla nogu, butina joj je sevnula, a on ju je uhvatio rukama.

- Mi smo samo dobri dugogodišnji prijatelji  - napisao je Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.