OPA, UDARILA ŠAKOM O STO! Žana Omnia dala konačnu reč, Marko Marković može samo da se naljuti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 21:22

OPA, UDARILA ŠAKOM O STO! Žana Omnia dala konačnu reč, Marko Marković može samo da se naljuti!

Pretpostavka je da ona vodi glavnu reč!

Da numerologija ume da da ispravnu predikciju, mnogo puta smo se uverili. Da li je to egzaktna nauka i nije baš, ali da se "slučajnosti" dešavaju, dešavaju se.

U susret početku sedme sezone rijalitija "Zadruga", mediji su kontaktirali numerološkinju Ivku, kako bi saznali sve pikanterije iz života, mahom ljubavnog, mnogima omiljenog rijaliti para - Žane Đorđević i Marka Markovića.

- Žana i Marko su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobar numerološki spoj, baš dobar. Marko bira žene koje su jake energetski, sposobne - započela je Ivka.

- Marko može da se ljuti u ovoj vezi, da bude ljutica, jer Žana voli da vodi glavnu reč, ona ima taj muški mozak, voli da vodi vezu, da bude vođa u vezi, ali mislim da će to sve uspešno rešiti - poručuje numerološkinja.

Da je Žana ta koja udara šakom o sto, vodi i daje konačnu reč, odnosno nosi pantalone, samo su nagađanja. Važno je da se njih dvoje vole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.