OPA! ŠUT-KARTA! Nije prošlo ni 24 sata od IZBACIVANJA NJENOG DEČKA - Nina ODLUČILA da SPAVA sa drugim?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 17:56

OPA! ŠUT-KARTA! Nije prošlo ni 24 sata od IZBACIVANJA NJENOG DEČKA - Nina ODLUČILA da SPAVA sa drugim?

Au, neočekivano?

Mlađa Jovanović sinoć je napustio "Zadrugu" sa 5 odstvo glasova u odnosu na Anabelu Atijas, koja je odnela pobedu sa 95 odsto glasova publike. On je postavio ovonedeljnog vođu, svoju devojku, Ninu Babić, koja je danas delila budžete.

Zorica Marković nije ostala imuna na komentare Nine Babić tokom raspodele budžeta, koja je aludirala na to da ona voli da se meša i pravi priče. Pevačica je osudila sve zadrugare koji je osuđuju, a potom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustao Mateja Matijević, oko koga se poveo rat malo ranije između Tare Simov i Nine.

- Neću da budem j*bačica kao vi. Poziva svojih 4,5 fana, idemo u top 12 - rekla je Zorica.

- Prvi razlog što se ne družimo je jer si nekoliko puta izdala prijatelje. Drugi jer su počeli da nas povezuju, Mlađa mi je prijatelj, naravno da nema ničega - rekao je Mateja Babićevoj.

- Sa Kendijem su me više povezivali - dobacila je Nina.

- Ja sam došao do kraja živaca, odlučio da se povučem iz svega, da se povučem od strane svih povezivanja. Što se tiče one žurke, znaš šta se izdešavalo. Nećemo se družiti blisko isključivo iz moje odluke, nemoj ni da pomišljaš to za omiljenog, ne želim povezivanje. Jesi mi jedna od dražih osoba - istakao je Matijević.

- Osoba koja se meni zamerila, vodi je kući - dobacila je Tara Mateji, sa kojim je nastala prepirka.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.