OPA - Nova ljubav na pomolu? Učesnik Elite OBELODANIO flert Majčice i Aneli: Ja ću da je zgazim, FOLIRANT

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 23:02

OPA - Nova ljubav na pomolu? Učesnik "Elite" OBELODANIO flert Majčice i Aneli: "Ja ću da je zgazim, FOLIRANT"

Kako će dalje izgledati njihov odnos ostaje nam da ispratmo!

Učesnici "Elite" Samir Ramović, Milena Kačavenda i Ivan Marinković razgovarali su u pušionici.

Samir je prepričao cimerima da je primetio flert između Aneli Ahmić Luke Majčice.

- Mora da bude neki krimi-džimi, i dalje ostavlja sebi mogućnost - rekao je Marinković.

- S obzirom da sam trebala da čitam, onda nisam htela da pitam, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja kažem: "Koji je sad taj" - rekla je Kačavenda

- Niije rekao ime, nego je rekao da pita za bivšeg dečka - rekao je Samir.

- Pita me koliko je bilo porodice na garnituri, prvih nekoliko su bili solo, a posle po par njih. Ona kada su je ubacili, tada je pitala - rekla je Kačavenda.

- Aham, vidiš ti kako je kvarna. Dovoljno je to što je on rekao, mislim šta mene briga, ali nemoj da foliraš - rekao je Ivan.

- Kada smo sedeli bila je emisija, Luka je sedeo na onome tamo belom i tu je stajala i zezala se. Kako je on sedeo, ona je prišla i zagrlila i ja vidim da je njegova glava tu (pokazuje na grudi) - rekao je Samir.

- Vrlo dobro ona zna da je u centru pažnje, oni se nadmeću ko je u glavnoj temi - rekao je Marinković.

- Kada je izlagala, da li si primetio koliko se gleda u ogledalo?! Ja za četiri meseca nisam to uradila, nikada se nisam pogledala - rekla je Milena.

- Njemu je pokazivala stomak i ovako (pokazao kako se okrenula da vidi zadnjicu) i on je komentarisao, a onda je rekla: "Milane, Luka mi se upucava" - rekao je Samir.

- Jasno mi je rekao da joj je rekao da je lagala, da neće da je vređa, a ona da mu je rekla: "Svako svojim putem nek ide" - rekla je Kačavenda.

- Ja ću da je zgazim, m*š u pi**u materinu folirantsku - rekao je Ivan

- Sve me pita: "Šta kaže, šta ti je rekao?". Prošli put joj je rekao da neće da je vidi u pabu, ja je pitam gde si ceo dan, ona kaže: "U pabu" - rekla je Milena.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.