OPA! MILICA VESELINOVIĆ OBRADILA JOŠ JEDNOG ZADRUGARA - polako sustiže Minu Vrbaški po broju partnera

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 19:06

OPA! MILICA VESELINOVIĆ OBRADILA JOŠ JEDNOG ZADRUGARA - polako sustiže Minu Vrbaški po broju partnera

Devetnaest godina ali ne želi da kasni.

Milica Veselinović se sukobila sa Žanom Đorđević i tokom tog brutalnog vređanja umešao se i Marko Marković. Svi znaju da se Milica nabacivala zgodnom Crnogorcu, ali i da ju je on više puta odbio. Ipak, Marko je sad u besu priznao da ga je Veselinovićeva više puta o**alno zadovoljavala. Tako da Milica može i Marka da zapiše kao svoju recku. Na ovaj način se približila za još jednog muškarca Mini Vrbaški, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja joj je, kako su svi tvrdili, veliki uzor u životu i koju imitira u svom ponašanju.

- Milice, pokazala si šta si, od akcija do pljuvanja sa starijim ženama, izbacila Anu iz kreveta, imala si se*s sa Markom - istakla je Žana.

- Mi se*s nismo imali - govoirla je Milica Marku.

- A d**anje i pu*enje nije se*s, ja da te jebem nisam hteo nikada - upitao je Marko.

- Ti si bre dečko koji koristiš devojke, što Caru nisi spominjao pu*enje, pi*am ti se u usta, nego kod mama Žane - vikala je Milica.

- Ja ti pi*ao nisam, ali sam ti ih napunio - odgovorio je Marko.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.