OPA! LUDILO U ZADRUZI! OLJA: Volela bih da ti uvedu devojku! TOMA: Šta će mi ona?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPA! LUDILO U ZADRUZI! OLJA: Volela bih da ti uvedu devojku! TOMA: Šta će mi ona?! (VIDEO)

Hoće da upozna konkurenciju

Olja Bajrami i Tomislav Panić bili su prisni danas u njegovom krevetu pred punom spavaćom sobom. Panić je u nekoliko navrata pokušao da poljubi ovu cimerku, ali mu to nije pošlo za rukom.

NIJE VIŠE HTELA DA ĆUTI! Teodora progovorila o pomirenju sa Anđelom - SVE JE BILA LAŽ!

Zadrugarka je rekla Paniću kako su problemi između njih dvoje počeli još prve noći, a ono što je zanimljivo jeste i da je Olja često spominjala bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojku Tomislava Panića. On je vukao poteze kao da želi da poljubi Olju, a kada je shvatila da ipak ne želi da je poljubi, Olja je počela da ga provocira.

- Što govoriš to? Rekao si nešto drugo. Od ulaska našeg je ispala frka prvu noć, da li je tako bilo? I od te noći spominješ devojku, da je ona tebi bitna... Bože me sačuvaj. Pričali smo o tvojoj bivšoj devojci, toliko je nebitna da si je otkačio u lajvu pred milionima ljudi. Ispale su mi karaone iz usta. Ja bih volela da je uvedu ovde, samo da je pitam nešto. Šta je, Tomice, frka, Tomice? Stisli se hormoni? - rekla je Olja Tomi.

- Nemoj to da radiš! Što radiš to? Šta praviš to? Ona neće da mi se javi. Ne može ona, šta će mi ona? I ona je rekla da bi volela da uđe na 24 sata. Da li si ti provalila da ja nju nisam pozdravljao 10 do 15 dana. Zašto bežiš od mene? - pitao je Toma.

Imao sam samo četkicu za zube! Bolna životna priča - Zadrugar prošao PAKAO, malo ko zna OVAJ detalj o njemu

Odmah posle razgovora sa Tomislavom, Olja se udaljila od njegovog kreveta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.