OPA! KARIĆ ŠOKIRAO SVE - Izneo svoje PRAVO mišljenje o Jovani: OVO pitanje ga je ISPROVOCIRALO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 18:22

OPA! KARIĆ ŠOKIRAO SVE - Izneo svoje PRAVO mišljenje o Jovani: OVO pitanje ga je ISPROVOCIRALO (VIDEO)

Nije prirodna!

Naredno pitanje u nastavku emisije "Pitanja gledalaca", pročitano je za Stefana Karića: "Da li imaš utisak da Jovana samo upija šta ti smeta, a šta ne i trudi se da ti udovolji kako bi ostala sa tobom i na silu pravi od sebe devojku po tvom ukusu?"

- Ja mislim da nju ne kanalim, a da li ona upija i klima glavom za dobro naše veze, ima i toga jer mi je rekla da ima neko poštovanje prema meni. Normalno je da neke stvari ne radi - rekao je Stefan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Što se mene tiče, imala sam neku kočnicu da kažem šta mislim ali sam se ispravila i ne želim da se petljam u teme koje mogu da utiču na nas i njega nešto nervira. Ali moj karakter, ja se ne ustručavam i kada mu dignem pritisak ja ne prestajem i jeste upijam sve i gledam kako gleda na sve. Ne skačem više na neke teme, jer ne želim da ga upetljavam u to jer kada bih rekla sve šta mislim bio bi haos, a ja se za to ustručavam a neke stvari ne radim jer sam takva - rekla je Jovana.

- Stefane, je l' ona prirodna? - pitao je Milan.

- Mislim da nije uvek! - rekao je Stefan.

- On smatra da nema njega ko zna šta bih radila i sa kim bih ušla u odnos, ali sam ja i pre bila takva tako da generalno, on misli da ja nisam prirodna u nekim odnosima sa drugim polom - dodala je Ljubisavljevićeva.

- Ono što ona i ja komentarišemo, on nema promena, ali se ona promenila - rekle je Sandra.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Maja i Alen nakon izbacivanja "Bilo je dosta IGRE PRODUKCIJE i dezinformacija"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE UŠAO U MANASTIR DA TRAŽI SVETICE!" Osman Karić SUROVO ISKRITIKOVAO Stefanovo UČEŠĆE u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

"Stefan je emotivac koji sanja snove, traži nešto što ne postoji, otkriva svoje slabsoti, tako da neprijatelju daje oružje iz koga će ga gađati, kad izađe, objasniću mu da savršenstvo ne postoji."..Protekle noći, tokom ali i posle emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Jovane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.