OPA, KAD PRE! Milica Mitrović najavila NOVI PROJEKAT - evo kada da ga očekujemo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 20:20

OPA, KAD PRE! Milica Mitrović najavila NOVI PROJEKAT - evo kada da ga očekujemo! (FOTO)

Oglasila se i oduševila fanove!

Zvanično je završena šesta sezona nejpopularnijeg rijaliti programa na ovim prostorima, "Zadruge". Publika je imala devet meseci priliku da posmatra preko 70 takmičara i donese svoj konačni sud kada je reč o pobedniku.

Sinoć je titulu pobednice ponela Aleksandra Nikolić, te je sa 50.000 evra otišla u svoj dom, bogatija i za verenika Filipa Cara. Tim povodom se oglasila i velika šefica, kreator ovog programa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Milica Mitrović, na svom Instagram profilu.

Milica je na svojim socijalnim mrežama iskazala zahvalnost svima koji su radili na ovogodišnjem projektu, ali i nagovestila da nas brže nego što što se nadamo, očekuje nešto sasvim novo i spektakularno.

- Veliko bravo i hvala svima koji su prethodnih 9 meseci radili i voleli Zadrugu. Brže nego što možete i da zamislite, u ovoj režiji će se opet raditi - napisala je Milica Mitrović u opisu fotografije koju je podelila i time najavila da nas očekuje novi projekat, kao što smo već napisali - veoma brzo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.