OPA! Bivša devojka iz Zadruge spopala Filipa Cara - Želi ga ponovo u životu: Pokazao sve poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 20:43

OPA! Bivša devojka iz "Zadruge" spopala Filipa Cara - Želi ga ponovo u životu: Pokazao sve poruke

Nije mu lako da se odbrani od takvih udvaračica.

Dok čekaju da se ostvare u ulozi roditelja bivši učesnici Elite Filip Car i Aleksandra Nikolić suočavaju se sa brojnim izazovima. Kako je naš portal prvi pisao, Car uskoro dolazi u Beograd kako bi se sa Aleks dogovorio oko brige o bebi i tome gde će najviše vremena da provodi kad dođe na svet.

Kako Republika piše, njemu se javilo nekoliko bivših devojaka, koje sada samo testiraju to da li je spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se posveti Aleks i bebi, pa su pokušale da ga zavedu kako bi ih razdvojile.

- Car je Aleksandri već nekoliko puta pričao da hoće da se promeni i da ga sad zanima samo to da postane najbolji otac na svetu. U poslednjmih nekoliko dana, otkad se pročulo da hoće da dođe u Beograd, kako bi se skućio i skupio porodicu kako dolikuje, javile su mu se bivše devojke sa raznim porukama - piše ovaj medij

Kako nam je ispričao, Car je bio šokiran onim što čita.

- Filip je drugu pokazivao sve poruke koje su bivše slale. Jedna ga je zvala u provod, druga na kaficu, a treća se raspitivala kako mu je sad i da li je uzbuđen što će da ima bebu. Drugu je rekao: "Ove namerno hoće da me odvoje od Aleksandre! Ne nasedam ja na ovo, taman da sam d**iran!". Bio je u šoku, na neke poruke čak nije ni odgovarao, što je neobično za Cara, jer je poznato da voli da koketira i da se dopisuje sa bivšim ribama - ispričao je sagovornik.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Republika/D. Lukić/preneo T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.