OPA! Anđela otkrila sa kim započinje zajednički život: Sa njim ću biti najsrećnija na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 07:09

OPA! Anđela otkrila sa kim započinje zajednički život: "Sa njim ću biti najsrećnija na svetu"

On će joj biti uteha za sve što je pretrpela

Anđela Đuričić, bivša zadrugarka, okačila je svoj prvi Jutjub snimak kako bi i ona započela trend da rijaliti zvezde objavljuju snimke i na taj način u dužoj formi obaveštavaju svoje pratioce šta ima novo u njihovim životima.

Ona je zamolila svoje pratioce da joj postavljaju različita pitanja a potom je ona objavila video u kome je objedinila sve odgovore. Anđeli nije bilo lako da odgovora na neka pitanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se i videlo po izrazu na njenom licu.

Jedno pitanje je bilo jako zanimljivo. Započela je radosno da odgovara a onda se Đuričićeva rasplakala.

Od seprembra, ako bog da, živeću u Beogradu. Za sada preko leta živim na relaciji Beograd - Herceg Novi. Kada se preselim za Beograd zvanično ću kupiti psa i to će biti rase maltezer. Imaću kućnog ljubimca i sa njim ću da živim. Sa njim ću biti najsrećnija osoba na svetu. Oduvek sam želela da imam kućnog ljubimca. To će mi biti najbolji prijatelj i znam da ću sa njim provoditi najviše vremena - započela je Anđela.

Potom se Anđela snuždila i zaplakala.

- Moram da priznam, nsiam nikad bila nešto psoebno druželjubiva, ali sada sam nakon Zadruge postala mnogo asocijalna - kroz suze je rekla Anđela.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.