ONO JE STRAŠNO ZA VIDETI! Zadrugarka ŠOKIRANA nakon SINOĆNJEG KRVOPROLIĆA, poručila da je Dalila KRIVA ZA SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2022, 22:37

"ONO JE STRAŠNO ZA VIDETI!" Zadrugarka ŠOKIRANA nakon SINOĆNJEG KRVOPROLIĆA, poručila da je Dalila KRIVA ZA SVE

"Ona je bila okidač."

U emisiji ''Pitam za druga'', gost u studiju je bivša zadrugarka, Jovana Ljubisavljević misica i aktuelna devojka zadrugara Stefana Karića.

Jovana je prokomentarisala aktuelna dešavanja u "Zadruzi".

- Nadam se da je Dejan dobro! Pratila sam na strimu, ono je strašno za videti. Hvala Bogu da su svi dobro i da nema većih posledica. Žurka je posle bila odlična, najbitnije da je on dobro - priča Jovana.

Ovom prilikom otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da li krivi Dalilu za skandal sa dočeka srpske Nove godine.

- Videla sam da ga je napala za pivo i da je prošlo bez većih posledica, kasnije je Car čuo za sve unosio joj se u lice i Dejan to nije mogao da istrpi. Ona je bila okidač. Tu ima milion i jedna stvar koju možemo analizirati. Nisam ni na čijoj strani, gledam objektivno. Dobro je što nije skočio na Cara, sve se dobro završilo čini mi se - zaključila je misica.

Prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića generalno:

- To je potpuno nezdrav odnos, svi smo bili na Dejanovoj strani dok nije prešao preko svega. On se ponaša kao da je sve u redu, a ona hvata krivinu i radi sve što želi. Ovo je presedan koji smo videli da se devojka tako ponaša i tretira ga kao psa. Dobro je dresiran i sluša komande. Eto i vi ste maltretirani ipak. Da te neko toliko ponizi i uništi, a ti kao gluh i nem da preko noći oprostiš, nezamislivo. Stvarno bolesno - priča Ljubisavljevićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.