ONI su ušetali u Arenu - Na koncert Dragane Mirković stigli SPECIJALNI GOSTI: Ne skidaju osmeh sa lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 21:03

ONI su ušetali u Arenu - Na koncert Dragane Mirković stigli SPECIJALNI GOSTI: Ne skidaju osmeh sa lica

Ponosni roditelji došli su da podrže našu pevačicu.

Dragana Mirković je spektakularnim koncertom otpočela proslavu 40 godina blistave karijere oborivši rekord Štark arene u poseti, a sada je na red došao i drugi kuncert nakon jučerašnjeg spektakla.

Pred sam početak počele su da pristižu zvanice, a među prvima pojavili su se specijalni gosti. To su roditelji pevačice, zajedno sa Draganinom sestrom.

Osmeh sa lica nisu skidali a bili su i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u iščekivanju da čuju svoju ćerku koja će večeras zapevati pred punom arenom. Ljubazno su pozdravili medije, a zatim ušetali u Štark Arenu.

Dragana se pojavila pred drugi koncert u Areni, a podršku pred fotoreporterima joj je pruži suprug Toni Bijelić. Dragana je otkrila da se večeras u Areni okupila cela njena porodica, između ostalog i njeni ponosni roditelji, te je i otkrila da ima tremu, ali da joj je grlo odmorno za večerašnji spektakl.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.