ONI SU ZAJEDNO: Kija i Sloba uslikani u ISTOM autu! Ona je danima PRE znala da će ući u Zadrugu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI SU ZAJEDNO: Kija i Sloba uslikani u ISTOM autu! Ona je danima PRE znala da će ući u Zadrugu (FOTO)

Pod lupom.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović o klin, a fanovi u ploču. Iako oni tvrde da više nisu u vezi, gledaoci rijalitija "Zadruga" neretko tvrde drugačije. Još uvek veruju da je njihova ljubav moguća.

Brojni gledaoci su ispratili gotovo svaki detalj bračnog kraha Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga". Čak i kada su napustili imanje u Šimanovcima, njihovi životi su bili pod lupom javnosti koja je želela da sazna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svaki njihov korak i mig - baš kao što im je to omogućavala rijaliti kamera.

Nije se situacija mnogo promenila ni danas, a pravi primer toga je da se fanovi još uvek dele u "klanove" - samo za Kiju, za Kiju i Slobu, samo za Slobu, za Slobu i Lunu, samo za Lunu... Brojne teorije šalju nam u komentarima, a jedna čitateljka portala "SrbijaDanas.com" poslala nam je da je došla do zaključka kako su Kija i Sloba zapravo opet zajedno. I to na osnovu Instagram profila njihovog zajedničkog druga (više o tome pročitajte na OVOM linku). On je objavio zajedničke fotografije sa bivšim supružnicima i to iz istog automobila.

On je prvo objavio fotografiju sa Kijom.

A post shared by Prodaja mobilnih telefona (@veljok_consigliere) on Nov 21, 2018 at 1:49am PST

A potom i sa Slobom u istom autu.

A post shared by Prodaja mobilnih telefona (@veljok_consigliere) on Nov 21, 2018 at 1:53am PST

Fanovi ne prestaju da nam pišu i da dolivaju ulje na vatru, nudeći brojne "dokaze" da su Kija i Sloba ponovo zajedno. Jedan od tih "dokaza" je Instagram stori Kockareve koja je nekoliko dana pre Slobinog famoznog gostovanja u "Zadrugu 2", kako oni tvrde, znala da će pevač biti u Šimanovcima. I to dok se taj podatak još nije javno znao.

Čitateljka koja nam je poslala ovu teoriju zavere, sve je to zaključila na osnovu Kijine slike na kojoj je ona zaokružila 20. novembar (tada je Sloba bio u Šimanovcima) i kao komentar dodala:

- Moje vreme!

Može biti, ne deluje nemoguće! Mada, najverovatnije je o čistoj koincidenciji ako znamo da su Kija i Sloba prekinuli kontakte, a pobednica rijalitija "Zadruga" je za naš portal izjavila da neće doći na Radanovićevu večerašnju promociju nove pesme (više o tome pročitajte klikom OVDE). Naravno, u prilog njihovoj priči idu i brojne izjave gde Kockareva ne baš nežno govori o svom bivšem, tako da spekulacije ostaju samo u domenu snova njihovih fanova. Ili njihovih antifanova - koji bi da dokažu da su oni sve dogovorili i pre početka prve sezone "Zadruge".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BES! Zbog ovoga je Sloba STAVIO TAČKU na odnos sa Lunom! A onda otkrio ISTINU o drugim devojkama! Uf!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.