ONI SU NOMINOVANI! Veliko iznenađenje: Žestok duel DVA FAVORITA u borbi sa opstanak - Neko ide kući...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 07:55

ONI SU NOMINOVANI! Veliko iznenađenje: Žestok duel DVA FAVORITA u borbi sa opstanak - Neko ide kući...

Nekom od njih su ovo poslednji dani.

Duel Tare Simov i Frana Pujasa prošao je neizvesno. Nakon komentarisanja i glasanja zadrugara, prvi nominovan jeste Fran.

- Prvo bih zahvalila svima na lepim komentarima. Što se tiče Jovane Matijević, mislim da je sve to mogla da mi kaže u lice. Osvrnula bih se i na komentar Vukadina, ovo nije prvi put da iznosiš samo loš deo našeg poznanstva. Dalje, Aleksandra, želim da se malo udaljimo, jer ne želim da nastaviš ovako, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vređaju te danima, ti si meni draga i mislim da grešiš tu. Da se vratim na sebe, nekada nemam kontrolu nad sobom, ali sam svesna i svojih vrlina i mana. Drago mi je da smo se Fran i ja skontali, jer je on bio nepoverljiv prema meni, shvatio je da mu želim dobro. Malo me je povredio sada, ali nema veze - rekla je Tara.

- Samo ću se osvrnuti na loše komentare, slažem se sa pola stola, a druga polovina je govorila potpune budalaštine. Mnogi ovde glume neki moral, pa ću ja radije biti go*no! - rekao je Fran kratko.

Drugi nominovani izabran je putem glasanja publike.

Darko je držao zadrugare u neizvesnosti, pa je najpre podigao Snežanu Ojdanić. Zatim joj se pridružio Zoran Buđić Kobra.

- Neka ustane i Anakonda - prozvao je Darko Anđelu Mićić.

- Rada Vasić ustala je za njima, ali i sela prva, te obezbedila sebi ostanak u rijalitiju i ove nedelje.

- Anakonda takođe može da sedne! Snežana može, takođe, sesti, Kobra je drugi nominovani! - rekao je Darko.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.