ONI PEVAJU O ALKOHOLU I LAKIM ŽENAMA! Joca Stefanović osudio nastupe kolega Izazivaju agresiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 21:40

"ONI PEVAJU O ALKOHOLU I LAKIM ŽENAMA!" Joca Stefanović osudio nastupe kolega "Izazivaju agresiju"

"Da se ne lažemo, oni pevaju o površnim stvarima!"

Bivšu takmičar "Zvezda Granda", Joca Stefanović nedavno je izbacio novu pesmu, a sad se oglasio povodom skandaloznog ponašanja na beogradskom festivalu "Music week" kada su iz publlke pevači bili gađani telefonima i flašama.

Deca u publici su, na iznenađenje javnosti, glasno psovala izvođače, pokazivala im srednji prst i terala ih sa bine, te ih gađali čime god su stigli (flašama, daskama, čašama), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a neprijatnost su doživeli Senidah, Breskvica, Ema Radujko, Vojaž i mnogi drugi.

- Video sam neke nastupe gde mi apsolutno nije bilo svejedno. Možda takvi nastupi izazivaju u ljudima neko negodovanje i agresiju. O čemu su te pesme koje oni pevaju? Da se ne lažemo, oni pevaju o površnim stvarima gde su uvek tri stvari obavezne: droga, alkohol i lake žene, onda separei, kola... Niko od njih to nema. Ni ti klinci to nemaju - kazao je Joca.

- To je iluzija. To je laž! Ljudi to u pesmama predstavljaju kao neku sreću. Uspeh je da ti imaš roleks, guči majcu, kola, da imaš dobru ribu pored sebe. To nije uspeh! Same te stvari negde izazivaju nasilje - dodao je on za "Kurir".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.