ONI NEKA NASTAVE DA UPRAŽNJAVAJU TAKVE STVARI! Maja Marinković otkrila šta rade Marko i Luna?!

Izvor: Svet, 21.Jun.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI NEKA NASTAVE DA UPRAŽNJAVAJU TAKVE STVARI! Maja Marinković otkrila šta rade Marko i Luna?!

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ovog popodneva odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi “Zadruga 2”, zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.
Naredno pitanje bilo je za Lunu Đogani, a radilo se o njenom govoru kada se podrugivala Maji Marinković jer nije znala šta znači ,,golden shower”.
“Zašto bi Maja Marinković morala da zna šta je ‘golden shower’, zar time što ne pokazuje da zna šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je to, ne pokazuje da je fina devojka”, glasilo je pitanje, te je Luna ironično potvrdila.
“Drago mi je da je došlo ovo pitanje, smatram da je normalno da ne znam, imamo primer dole koji to znaju. Luna je sada bila ironična, to govori o njoj, neću da ulazim u raspravu, to vređanje da ne znam šta je to, oni neka nastave da upražnjavaju takve stvari, meni takve stvari ne trebaju” – odgovorila je Maja.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

svetprintscreen
The post ONI NEKA NASTAVE DA UPRAŽNJAVAJU TAKVE STVARI! Maja Marinković otkrila šta rade Marko i Luna?! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.