ONI BI SRUŠILI ZADRUGU! Taki Marinković PODRŽAO ODNOS Maje i Zvezdana: NEMAM PARE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

"ONI BI SRUŠILI ZADRUGU!" Taki Marinković PODRŽAO ODNOS Maje i Zvezdana: "NEMAM PARE..."

Slavnić i zadrugarka u poslednje vreme imaju bliske susrete, otac Marinkovićeve otkriva svoje viđenje te veze!

Učesnici "Zadruge 6", Maja Marinković i Zvezdan Slavnić u poslednjih nekoliko dana sve više vremena provode zajedno, što je, kako javnosti, tako i ukućanima postalo i više nego zanimljivo.

Pored javne preljube sa Anđelom Đuričić, a onda i ulaska Ane Ćurčić, Slavnićeve supruge, ovaj zadrugar ne časi časa, te je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje zavodničke sposobnosti i prema ostalim cimerkama u kući, o čemu smo već pisali.

On je, podsetimo, na skorašnjoj žurki pokušao da poljubi Miljanu Popović, dok je Žani Đorđević dobacivao kako mu je krivo što ju je kasno upoznao. Međutim, kao što smo već napomenuli, zadrugarka sa kojom u poslednje vreme ima i više nego prisan odnos jeste Maja Marinković.

Domaći mediji kontaktirali su Radomira Marinkovića Takija, koji je prokomentarisao odnos ćerke i Slavnića, i otkrio da li bi voleo da mu on bude zet.

- Oni bi srušili Zadrugu, nikako! Kao prijatelj može, ali kao dečko ne. Zvezdan je ljubomoran, ne bi dozvolio Maji da nosi ono što nosi. Ja nemam 20.000 evra da kupujem novu garderobu, pare za bacanje nemam. Oni znaju kako se Maja ponaša u Zadruzi, da doživljavam nove stresove ne mogu - rekao je Taki.

Otac zadrugarke je još jednom ponovio da bi Maju i Zvezdana najviše voleo da vidi u prijateljskom odnosu, kao i to da je njegova ćerka najbolja kada je u Zadruzi bez veze, odnosno, kada je sama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.