Izvor: Scandal.rs, 03.Sep.2017, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA je još jedna takmičarka šou programa TLZP! (foto)

Kao što smo obećali, stalno ćemo vas obaveštavati o učesnicima koji su potpisali da se tamiče u četvrtoj sezoni programa Tvoje lice zvuči poznato. Među njima je i Edita Aradinović, pevačica Ministarki. Posle Tijane Dapčević, ona je druga takmičarka koja se takmiči u ovom šou programu. Scandalivan vučićević, promo The post ONA je još jedna takmičarka šou programa TLZP! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Edita Aradinović će se takmičiti u TLZP-u!

Izvor: Svet, 04.Sep.2017, 10:41

Frontmenka benda “Ministarke” prihvatila je poziv produkcije Emotion da učestvuje u novoj sezoni šoua “Tvoje lice zvuči poznato”!. Seksi brineta već je pokazala talenat za pevanje na stranim jezicima, kao i za ples, tako sa joj zadaci imitacija svetskih zvezda sigurno neće biti problem.. Pored...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.