ONA ZNA NJEGOVU NAJSTRAŠNIJU TAJNU: Ako progovori, UNIŠTIĆE mu život! Samo čeka TRENUTAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ZNA NJEGOVU NAJSTRAŠNIJU TAJNU: Ako progovori, UNIŠTIĆE mu život! Samo čeka TRENUTAK! (VIDEO)

Tako to biva kad puca prijateljstvo.

Svađa dojučerašnjih bliskih prijatelja Ivane Šopić i Marka Janjušević privlači veliku pažnju iz dana u dan, a Lepi Mića pokušavao je da objasni Šopićevoj gde je pogrešila, zadrugarki nije bilo nimalo svejedno.

- Tvoja najveća greška je što si odluičila da kažeš istinu, ali ne želiš da ideš do kraja, ispadaš lažov. Jesam li te pitao šta ti je značila rečenica da će Janjuš grebati na kapiju, pet puta sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te pitao, nisi želela da mi kažeš - govorio je Mića.

- Dobro, kada bih ja počela da pričam šta je on meni govorio, šta mi je pričao, gde bi mi bio kraj. Ne mogu, Mićo, poludim! Da li misliš da sam pogrešila što sam se odlučila da kažem? - pitala je Ivana.

- Mislim da si ispala iskrena prema sebi, ali ispada kao da lažeš, jer ne želiš da ideš do kraja - rekao je Mića.

SAVRŠENO IZVAJANA POZADINA U PRVOM PLANU! Bekvalčeva raspametila muškarce snimkom iz teretane! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.