ONA ŽELI JOŠ! Došla kod njega u krevet, dobila HLADAN TUŠ! Kristijan drži sveću! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 10:10

ONA ŽELI JOŠ! Došla kod njega u krevet, dobila HLADAN TUŠ! Kristijan drži sveću! (VIDEO)

Veza koja nema budućnost.

Maja Marinković uvukla se u krevet svog sada već bivšeg dečka, Milana Jankovića Čorbe, pa pokušala da se pomiri sa njim i poljubi ga, dok se pribijala uz njega, a on se držao svog stava i nije posustajao:

- Nemoj da me ljubiš, prestani, hajde! Budi pristojna! Rekao sam da dođeš ovde ako hoćeš da pričamo o nečemu. Uvrćeš sada stvari koje su potpuno jasne - bunio se Čorba.

- Dobro, ti si me zvao da dođem i spavam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod tebe - uveravala ga je Maja.

 Podsetimo, Maja i Čorba su ovih dana vodili strastvenu ljubav u pabu, a za sve to vreme, "nastradao" je Kristijan Golubović, koji je morao da se sklanja da ne bi slušao zvuke koje su njih dvoje ispuštali.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.