ONA SPAVA SA NJIM JER SE PLAŠI DA ĆE JE OSTAVITI! Viki i Marko na stubu SRAMA zbog intimnih odnosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 02:33

"ONA SPAVA SA NJIM JER SE PLAŠI DA ĆE JE OSTAVITI!" Viki i Marko na stubu SRAMA zbog intimnih odnosa

Haos u Beloj kući!

Voditelj Milan Milošević je zadrugarima saopštio da je Marko Osmakčić zauzeo prvo mesto na listi "Najveće ulizice" u Beloj kući! Zadrugari su komentarisali nejogv odnos sa Viki Mitrović i žestoko su ih osudili zbog intimnih odnosa pred kamerama. Prva je reč dobila Sandra Rešić:

- Ona je rekla, nemoj Marko, treba mi snage jer hoću da budem budna za novinare, tri minuta kasnije oni su imali se*s - rekla je Rešićeva.

- Viki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi medveđu uslugu i sebi i svojom prijateljicama. Marko ustane, pa se bori sa šest osoba, ispada ženomrzac. Kad si ovde pričao sa Zolom, sve si bio u pravu. Viki je kriva za sve to - vikala je Matora.

- Ona spava sa njim jer se plaši da će ostati bez njega. To svi znaju ali niko neće da kaže. Dajte mu orden za najvećeg je*ača - vikala je Sandra.

- Kada je stiglo pismo, prvo mi je na pamet pao glumac, a onda Osmakčić. Marko bira sa kim će da se ulizuje, zato je on na prvom mestu, a glumac je na drugom jer mu je to karakterna osobina. Ja sam to danas rekla. On zna da me izvređa. Nijednoj ženi nije rekao nešto lepo nego odmah napada, ženomrzac. Zaslužio je prvo mesto - rekla je Anđela Đuričić.

- Ja za sebe smatram da sam sušta suprotnost od ovoga. Ja i ne odem na rođendan onog sa kojim nisam dobro. Što se tiče Rešićke, ona se tako upali kada priča o meni. Družim se sa momcima koji imaju neke kvalitete, Zola, Car. Ja sam od starih zadrugara osećao podršku samo od Stanije i Cara. Filip je rekao da imam harizmu, ukazao mi je poštovanje, gotivio sam njegov stil. Narod me je možda nazvao ulizicom zbog Cara ili zbog Stanije. Ako je zbog Stanije onda prima na kvadrat. Viki mi je puna glava. Ako ona stavi ruku ona onu stvar, pa mene to upali - pričao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.