ONA SE UDALA? Darko Lazić ZANEMEO zbog UDAJE bivše žene, evo šta joj je PORUČIO! Jedna stvar ih SPAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 12:32

"ONA SE UDALA?" Darko Lazić ZANEMEO zbog UDAJE bivše žene, evo šta joj je PORUČIO! Jedna stvar ih SPAJA

Vest je saznao od novinara.

Pevačica Ana Sević venčala se sa svojim verenikom Danijelom Novakovićem.

Svoje venčanje su organizovali u tajnosti kako bi sačuvali intimnost od oka javnosti, te su odlučili da sudbonosno "da" proslave u krugu najbližih. Mnogi nisu ni znali da se pevačica udala, mada niko nije očekivao da to nije znao ni njen bivši suprug, pevač Darko Lazić.

Kada ga je novinarska ekipa pitala da li je čestitao svojoj bivšoj supruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sklapanje braka s Danijelom Nedeljkovićem, ostao je zbunjen:

- Kako misliš udaju? Jesam veridbu. Ona se udala? Jao, super, nisam znao, čestitam joj od srca - bio je zatečen Lazić.

Ono što će bivše supružnike nastaviti da povezuje je njihova ćerka Lorena.

- Ona je moje sunce, moje zlato. Lorena je moja ljubav. Viđam je, volim je najviše na svetu, ali ne bih previše da komentarišem odnos sa Anom u vezi s njom - rekao je pevač.

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.