ONA SAMO LEŽI PORED TEBE, A NISTE ZAJEDNO! Zvezdan na brutalan način saopštio da nije sa Anđelom, a onda porekao?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 16:08

"ONA SAMO LEŽI PORED TEBE, A NISTE ZAJEDNO!" Zvezdan na brutalan način saopštio da nije sa Anđelom, a onda porekao?

"Nikada nisam upoznala čoveka kao što si ti!"

Zvezdan Slavnić je sedeo u izolaciji sa Velentinom Stanković, a onda je šokirao kada ga je zadrugarka pitala da li je sada u vezi sa Anđelom Đuričić, budući da su stalno zajedno.

I jedno i drugo su do sada negirali da su zajedno, ali oni provode vreme zajedno u izolaciji.

- Je l' ste zajedno Anđela i ti? - upitala je Valentina.

Jok - odgovorio je Zvezdan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Nikada nisam upoznala čoveka kao što si ti. Takav karakter srela nisam. Pitala sam Anđelu da li je sa tobom, rekla je da nije, ali da samo leži pored tebe - istakla je Vlentina.

- Odala se. Ma, jesmo - rekao je on.

- Koliko malo čoveku treba da se otkrije, Bože...Šta je bilo s Mikicom i ovima?! Finiš ili nastavak? - rekla je Valentina.

- Nisam pričao sa njima - dodao je Zvezdan.

- Znam da je Matora smirivala Mikicu, ja sam ga izvređala jer je preko reda hteo da uđe u prodavnicu. Kazao mi je ''Ljiga ti je mama''. Ljudi ovde su željni rijalitija, pričaju samo da bi nešto rekli. Željni su pažnje - rekla je Valentina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.