ONA NAMERNO TERA INAT, UBI JE SUJETA! Matora i Gagi BESNI na Ivanu Krunić jer ne poštuje pravila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA NAMERNO TERA INAT, UBI JE SUJETA! Matora i Gagi BESNI na Ivanu Krunić jer ne poštuje pravila! (VIDEO)

Tomićeva siktala po velelepnom imanju.

Zadrugari se vredno spremaju kako bi uspešno izvršili zadatak Velikog šefa - da spremaju koreografije za pesme koje su prethodno izabrali. Ivana Krunić, Natalija Ibraimov, Jovana Tomić Matora i Gagi Đogani su bili deo jedne ekipe, među kojom je došlo do razdora.

Naime, Matora je skrenula pažnju Ivani da brza za jedan takt, zbog čega se ona iznervirala, opsovala je, a sav teret je spao na Tomićevu.

- Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može neko da mi j*be mater u p*čku i da ćutim. Može neko da mi kaže da odj*bem, ali ne može da mi psuje majku. Natalija i Gagi su sj*bani, oni su profesionalni igrači. Ona je napolju poznata i da psuje i da je bezobrazna. Sad mi je krivo, ona je svaki dan nervozna - pričala je Matora.

- Koreografija je zahtevna, ona je potpuno neodgovorna - pričao je Gagi.

- Ja sam njoj rekla da ona žuri za jedan takt, ništa drugo - rekla je Matora.

- Sve vreme je hvalimo, i kažemo joj za ovo. Ona tera neki inat, ubi je sujeta. Ovo je strašno. Ponaša se kao da ima 15 godina, moja Nina je zrelija od nje. Ne treba da nas napada i vređa - pričao je Gagi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.