ONA MI NIJE BILA DEVOJKA - Vladimir Tomović surovo progovorio o Staniji, sve mu je bila uloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 12:26

"ONA MI NIJE BILA DEVOJKA" - Vladimir Tomović surovo progovorio o Staniji, sve mu je bila uloga

Progovorio o bivšoj cimerki.

Bivši rijaliti takmičar Vladimir Tomović u jednoj emisiji progovorio je na temu učesnika "Zadruge" i "Elite".

Jedna od tema razgovora bili su njegovi ljubavni odnosi u toku boravka u rijalitiju. Sve je najviše šokiralo to što je na pitanje o vezi sa Stanijom Dobrojević odgovarao kako u takmičenju nikada nije imao devojku.

- Pričamo o Staniji - dodala je voditeljka, ali je on nastavio da govori da u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikad nije imao devojku i samim tim i Staniju stavio u koš ostalih devojaka, ako se u to vreme govorila da je njihova emocija bila jako velika i bili su par koji je ostao jako upamćen tokom svih sezona rijalitija "Zadruga".

- Ne, nikad nisam imao devojku. Aneli ne znam, znam da ima dete i kad je vidim da ne mogu očima da je gledam. Antipatična mi je skoro kao Ana Ćurčić. Koliko ima prevarenih žena, pa ništa ljudi. Zvezdan mi je tek bio, ko li je to spojio? Ana, Zvezdan, ova kuma, sve se to radilo na silu. Nisam imao devojku, ono je bio Vladimir koji je imao ulogu, a afere smatram kao par lepih klipova i uspomena - poručio je Vladimir.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učenicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.