ONA JE ŽRTVA SVOJE GLUPOĆE! TRI GODINE od JAVNE PREVARE Kija osula PALJBU: Neće da mi vrati prsten!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"ONA JE ŽRTVA SVOJE GLUPOĆE!" TRI GODINE od JAVNE PREVARE Kija osula PALJBU: Neće da mi vrati prsten!

"Rasturio je svoj, rasturio tuđ brak..."

Kristina Kija Kockar je doživela krah braka sa Slobodanom Radanovićem nakon zajedničkog učešća u "Zadruzi 1", još navodno nije zalečila rane koje joj je propast tog odnosa donela. Kockareva je otkrila da Sloba navodno odbija da joj vrati prsten iako je verio Jelenu Đuričanin.

- Neće čovek da mi vrati prsten. Napao je neke moje prijatelje i njegove, više njegove nego moje. Napao ih je i rekao da je to između njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mene. Ne znam šta je to između mene i njega, vrlo je jednostavna stvar. Ne znam, možda ljubi prsten pred spavanje - rekla je Kija i dodala komentar o njegovoj sadašnjoj vezi:

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Sep 22, 2020 at 3:16pm PDT

- Nikad nisam to komentarisala, ne zanima me to. Rasturio je svoj, rasturio tuđ brak. - dodala je Kija, pa se osvrnula naveridbu Lune Đogani:

- Videla sam... Želim joj svu sreću, zaista! To je devojka koja je žrtva svoje glupoće, gena, nevaspitanja. Ne zaslužuje da nema drugu šansu. Sa moje strane, prihvatila bih njeno izvinjenje kao i pokajanje. Ona je tada bila zaljubljena, a Anabelino izvinjenje, ne, nikada - rekla je Kockareva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.