ONA JE TOTALNO OPALJENA! Goca prvo pomenula Miljanino DETE, a onda oplela o njoj - imala je ŠTA da kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE TOTALNO OPALJENA! Goca prvo pomenula Miljanino DETE, a onda oplela o njoj - imala je ŠTA da kaže

Tržanova uvek ima komentar!

Pevačica Goca Tržan prošle nedelje pevala je na žurci u "Zadruzi" i tom prilikom se prvi put srela sa Miljanom Kulić, koja je sa njenim bivšim mužem Ivanom Marinkovićem dobila sina Željka (kog je pomenula u toku gostovanja - više o tome čitajte ovde)

Ona je sinoć gostovala i u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada je prvi put progovorila o Miljani i otkrila kakvo mišljenje ima o njoj, ali i kako je protekao susret. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ona je žena koja ima svoje zanimanje, svoj put. I meni je bila vrlo simpatična, moram da priznam. Mislim da je ona potpuno opaljena, ali meni toliko simpatična, tako da jedan veliki pozdrav za nju. Otpevala sam za nju pesmu "Haljina", nadam se da je bilo sve u redu - rekla je Goca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.