ONA JE SVE LAGALA! Zadrugari otkrili kakav TAJNI PLAN je misica imala sa BIVŠIM DEČKOM! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 01:27

"ONA JE SVE LAGALA!" Zadrugari otkrili kakav TAJNI PLAN je misica imala sa BIVŠIM DEČKOM! (VIDEO)

Osudili njene postupke!

U emisiji "Narod pita", voditelj DarkoTanasijević je ovo veče ugostio Ivanu Šašić, Nenada Lazića Necu i Lepog Miću. Darko je krenuo da ćita tvitove:

- Šta misliš o gospođi što piše tajne akte ? - upitao je Darko Miću.

- Ma svako ima pravo da radi šta želi i kako, ako Jelena Pešić nije radila ništa loše, to ne treba da je se dotiče, a ako je radila pa onda ćemo saznati sve.

- Ima molbu za Ivanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šašić pošto je već kurir da prenese neku moju poruku - pročitao je Darko.

- Ja nisam kurir, iako su preko mene slali poruke, kao na primer Jovana misca. Ona je meni rekla da prenesem poruku za majku, a onda ulazi Karić i oni se smuvaju. Ona pričala da je ušla da zaradi pare da kupi stan sa Lukom, a onda uradi to - rekla je Ivana.

- Ma ona je lagala sve, ona je lagala i svoju porodicu i svog dečka i sve - dodao je Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.