ONA JE SELJANKA, LJUBOMORNA JE! Ana oplela po Dalili zbog OVOGA! Rešila da se obračuna sa njom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ONA JE SELJANKA, LJUBOMORNA JE!" Ana oplela po Dalili zbog OVOGA! Rešila da se obračuna sa njom!

Više nije mogla da ćuti!

Večeras predstavnici sedme sile imaju prilike da postavljaju pitanja zadrugarima u okviru emisije "Pitanja novinara" o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Jedno od pitanja bilo je upućeno Ani Korać, a odnosilo se na njen odnos sa Dalilom Dragojević.

- Izdešavalo se svašta iza tvojih leđa, dok David još nije postao učesnik. Dalila se po svom izlasku se oglašavala na Instagramu, gde je imala svakojake komentare na račun vas, pa si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umešana i ti. Ona je optužila određene zadrugare, da su ukrali njene lične stvari, pa je i tebe žestoko potkačila. Okačila je tvoju fotografiju i napisala da si bogata sirotinja - pročitao je Darko.

- Mene je sramota, joj Bože! Sa kim sam ja ovde imala posla. To nisu vikleri, već tvisteri, ja sam to donela, dala sam Maji, posle je koristila Marijana. Ja niti sam njenom krevetu prilazila, niti sam je pitala da pozajmim nešto. Meni je to blam, niti bih ja sebi dozvolila da uzmem nešto bez pitanja. Sramota me je da pitam nekoga. Platila sam ih 120 dinara, kupila sam ih u Ivanjici. David kaže da je sve demantovao. Tara kaže da su kod Nataše njeni tvisteri. Ali od nje se ne iznenađujem, tražila je bilo kakvu sitnicu da se uhvati za mene. Jedva je čekala da me komentariše negativno. Baš je seljački od nje. Očekivala sam, ona je seljanka od žene. Ja sam sada u šoku - izjavila je Ana, pa dodala je mišljenje o Dalili nakon svih uvreda što je rekla na račun Koraćeve:

- Iskreno, ja sam ta prva koja je Dalilu hvalila, kada smo bili kod nje kući, tada nisam videla negativno ponašanje, tek kada su ušli u Zadrugu. Mogla sam da vidim njihovo ponašanje i nisu mi se svidele neke stvari. Osetila sam na svojoj koži, kako je reagovala na mene, napadala me je. Isto tako je komentarisala i zadrugare koji nemaju veze sa njom. Njen stav, ništa apsolutno mi se nije svidelo kod nje. Pogotovu sada to za te tvistere - dodala je Ana.

- To je dokaz da li je ona ljubomorna na Anu, ona je jedva čekala da nešto okači. Apsolutno ona ne može nikoga da gleda sa visine - ubacio se David.

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO! Edis se viđao sa Kaćom Živković! Dragana otkrila DETALJE poruka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020

Ovo niko nije znao!..Večeras predstavnici sedme sile imaju prilike da postavljaju pitanja zadrugarima u okviru emisije "Pitanja novinara" o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Nakon što je Edis Fetić priznao da poznaje pevačicu Katarinu Živković, ustala je njegova devojka Dragana Mitar i tom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.