ONA JE SADA SA MNOM GLAVNA TEMA Karić progovorio o misici, pa otkrio da su se POMIRILI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 03:08

"ONA JE SADA SA MNOM GLAVNA TEMA" Karić progovorio o misici, pa otkrio da su se POMIRILI (VIDEO)

Ne može da joj odoli kada mu stalno prilazi.

Stefan Karić naredni je gostovao kod Darka Tanasijevića, gde je iskreno komentarisao njegovu vezu sa Jovanom Ljubisavljević:

- Slab sam na nju i kad god mi priđe i napravi korak, zagrli me, ja popustim. Više puta mi je pokazala da je zaljubljena u mene, ja sam takođe u nju. Da ne mislim da to može biti kako treba, ne bih se vraćao na to. Sviđa mi se što je inteligentna i jaka. Mi izazivamo reakcije, naročito ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod devojaka, jer je sada sa mnom glavna tema. Ne mislim na Vladimira, on ovde ima neku svoju priču, ima on ovde i pažnju, ali su ostali tu... Oni koji su beznačajni - počeo je Stefan.

- Vladimir je jedan od najpoželjnijih muškaraca, ali mislim da je Jovana provalila te njegove ciljeve sa devojkama, možda se zbog toga povukla. Mislim da sa Teodorom i nije bila ozbiljna priča... Vladimir želi da je osvoji, samo da dokaže da može da je osvoji, nije mu se baš sviđala. I ona me možda uvlači u neke priče. Nataša me stvarno gotivi i znam da bi bila tu za mene uvek, ne vidim neke emocije sa njene strane ili simpatije. Ljudi jedva čekaju klipove Tare i Ša, na primer. Ne mogu da kažem da mi ne deluju prisno, ovo je zatvoren prostor, mislim da i sa njegove strane ima emocija. On ni sa svojom ženom nije provodio 24 sata, kao što provodi sa Tarom - nastavio je Karić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.