ONA JE PSIHIČKI BOLESNIK! Oglasio se i ON nakon Saškine izjave da je Era pokušao da je siluje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 22:13

"ONA JE PSIHIČKI BOLESNIK!" Oglasio se i ON nakon Saškine izjave da je Era pokušao da je siluje

"Budala jedna obična."

Nakon što je Saška Karan izjavila da je Era Ojdanić navodno pokušao da je napastvuje na početku karijere, što je pevač oštro demantovao, u celu priču se umešao i Miloš Bojanić.

Bojanić je stao na stranu svog kolege, te je u poslednjem intervjuu poručio:

- Jaoj, to za Eru da je napastvovao koleginice po meni nema veze sa životom. Ja ga poznajem, on je spreman zbog marketinga sam da kaže da je nekoga napastvovao, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije tako.

A post shared by Bojanic Milos (@b.bojanic)

- Era je uvek bio korektan prema ženama. Čujte Saška Karan ga optužila za silovanje, budala jedna obična koja zarad prostora u medijima ne bira šta priča za novine. Ona je žena psihički bolesnik - rekao je Bojanić i dodao:

A post shared by Saška Karan (@saskakaran)

- Sašku ne treba silovati, ona je bila takva da je nije trebalo silovati. Era voli da se sprda i šali na svoj način, priča o ženskama i to, ali on muze krave i bori se za život. Pustite me Saške, sada se posle toliko godina setila da ju je Era uhvatio za d*pe, pa ga optužila za silovanje - zaključio je Bojanić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.