ONA JE PRIKRIVENA PROSTITUTKA! Maja podsetila Anđelu na Zvezdanova poniženja - urnisala je komentarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 08:24

"ONA JE PRIKRIVENA PROSTITUTKA!" Maja podsetila Anđelu na Zvezdanova poniženja - urnisala je komentarima

Sukob Slavnićeve bivše i sadašnje devojke se ne smiruje!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj je postavio pitanje Anđeli Đuričić.

- Anđela rekla si Zvezdanu da mu nakačio čemer i jad misleći na Maju, da li se sećaš da si ti bila na njenom mestu? - glasilo je pitanje.

- Ona je ozbiljan čemer i jad - rekla je Anđela.

- Što se tiče ovde brdsko-planinske crvenkape, on mene nikada nije uvredio za razliku od nje, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ovde cvilila, mrtva pijana. Ovaj ološ ovde koji sedi, ona je primer prekrivene ku*ve. Kada se desio naš čin, a pritom je rekla da neće preći preko nekih stvari, Zvezdan je nju imitirao kako se ljubi, a tek da ne govorimo da ne znaš kako se vodi ljubav. Ne zna ritam, ne može da uhvati. Neke stvari su priroda, neke genetika. Kakav sam ja čemer i jad kada je ona prešla preko ovakve prevare - govorila je Maja.

- Zaradi pare na tome pošto jedino to znaš - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.