Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 15:23

ONA JE NOVA VODITELJKA "ZADRUGE 7"! Pink zvanično potvrdio - ima samo 21 godinu! (FOTO)

Od septembra ćemo je gledati na malim ekranima!

Veliki šef je najavio da od septembra kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja će nositi naziv "Elita". Naredna sezona će se razlikovati od prethodnih jer je nagradni fond nikad veći u istoriji rijalitija. Prvo mesto će otići kući bogaatije za 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto osvojiti po 50.000 evra.

Takođe, program će kasniti sa emitovanjem 240 sekundi, kako bi produkcija na vreme reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i preknula program ukoliko doće do nekih nasilnih scena.

Produkcija je sada najavila još jednu promenu i to u sastavu voditeljskog tima. Program će voditi Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević, Ivana Šopić, a od naredne sezone pridružiće im se i Maša Mihailović.

Maša ima 21 godinu, rođena je u Beogradu i student je Fakulteta za medije i komunikacije. Iako veoma mlada, Maša ima iza sebe bogato novinarsko iskustvo u medijima, a spremna je i da posvećenim radom i angažovanjem gradi svoju uspešnu TV karijeru.

- Počastvovana sam zbog prilike koju sam dobila od apsolutnog lidera kada je TV industrija u pitanju, a to je TV Pink. Sa ogromnim zadovoljstvom prihvatila sam ponudu da postanem deo najjačeg tima i svim snagama ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Jedva čekam početak ''Elite'' i sa velikim entuzijazmom ulazim u projekat, koji će nesumnjivo oboriti sve rekorde i premašiti sva očekivanja - poručila je nova voditeljka TV Pink Maša Mihailović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.